Fura er en moderne hytte inspirert av tradisjonell norsk byggeskikk. Furahyttas rasjonelle utforming, åpenheten mellom inne og ute, og de naturlige overflatene gir en lun og harmonisk hytte.

Bevisst inneklima

Produkter og materialer er valgt fra en helhetlig vurdering av kvalitet, varighet, ressursavtrykk og gjenbrukspotensiale. Furahyttene på Budor er innredet med nye og gamle designklassikere fra norske produsenter, og spesialtilpassede møbler fra lokale håndverkere og kortreiste materialer.


Kortreist og miljøriktig

Fura bygges med rasjonelt byggesystem, kortreiste materialer og miljøriktige overflatebehandlinger. Hytta er liten og fleksibel. Størrelsen beveger seg fra 50 - 70 kvm, med ulike smarte planløsninger som kan tilpasses tomteforhold og personlige preferanser. Tilvirkning og bruk av Fura er CO2-nøytral, med høyisolasjon, høyeffektiv vedfyring og integrerte solceller.

Furahyttas innredning

︎︎︎ Norsk design


Plantegninger
Fura er tegnet av arkitekt Einar Jarmund & Co, og utviklet i samarbeid med Løiten Almenning. Det første Furatunet finner du på Budor, et naturskjønt lite hyttesamfunn ved Hedmarksvidda, bare 90 minutter fra Oslo.